Prijevodi s jezika Jugoistočne Europe te na i između njih

Саем на книга во Лајпциг

.

14_a1"Македонското издаваштво на големите саеми на книга како оној во Франкфурт се презентира естрадно и парадно, велат писателите кои ќе се претстават на саемот на книга во Лајпциг..."

Александра Бубевска, a1.com.mk