Prijevodi s jezika Jugoistočne Europe te na i između njih

Rumuni Dan Coman: E dua poezinë, por është gjinia më e vështirë

.

296Shkrimtari rumun Dan Coman është fituesi i katërt i bursës për Rezidencën e Shkrimtarëve dhe Përkthyesve letrarë “Tirana in Between- 2015”, organizuar nga “Poeteka” dhe mbështetur nga “Traduki”, në bashkëpunim me Ministrinë e Kulturës.

http://www.sot.com.al