Prijevodi s jezika Jugoistočne Europe te na i između njih

„Пренџова и приjателите” – поетско читање во Тирана

.

282Во бар-клубот „Хемингвеј“, во албанската метропола, вечер со почеток во 20 часот, ќе се одржи поетска вечер, со поетесата од Македонија,  Елена Пренџова насловена „Пренџова и пријателите“...

a1on.mk