Prijevodi s jezika Jugoistočne Europe te na i između njih

Çelet Panairi i Lajpcigut, 3 çmime speciale për shkrimtarët

.

257U çel dje Panairi i Lajpcigut, i cili do të qëndrojë i hapur për botuesit, shkrimtarët e lexuesit deri më 15 mars. Stenda e letrave shqipe prezantohet nga autorët Arian Leka dhe Gëzim Qendro

gazetaexpress.com